fredag den 20. januar 2012

om dage som i dag..

Der er bare dage, man helst var foruden.. Som i dag! Og som egentligt burde være helt anderledes.. Sådan glade, nærmest lykkelige og fyldt med latter, lagkage og lutter lykke.. But it ain't so! Men i morgen er alting bedre! Ikke? Det skal det bare være! Og hvis ens fødselsdag egentligt ikke var en go dag, så er man vel i bund og grund ikke blevet blevet et år ældre, vel..

tirsdag den 17. januar 2012

Om at pynte på sandheden

For det gør vi jo! Ikke? For det er da ikke bare mig? Og selvom klokken kun lige har passeret 10, så har jeg allerede flere ting på samvittigheden i dag...


Sandheden er, at børn med klap for øjet træneplaster på øjet bare ikke er det skønneste i verden, og at vi forældre virkelig ville ønske, at det ikke var nødvendigt..


Men det er jo nødvendigt! Og jooooo! Det er helt vildt cool, når klappen plasteret både er med mønster og glimmer!

Og når sandheden er, at tænderne faktisk blir tisgule af alt for meget kaffe og cola og smøger og... Og at den ene fortand stritter helt vildt når man ser sig selv i profil, fordi tandlægen dengang for 100 år siden overhovedet ikke mente, at det var nødvendigt med bøjle..

Men en krone er jo næsten lissom ens egen tand, ikke.. I hvert fald hvis man tæller med, at man har betalt en mindre formue for den og en tandblegning! Og man kan jo altid lade som om man er født med de pearly whites, der gør at man bare smiler mere, større og bredere!



Ork nej, jeg ønsker mig slet ikke noget til min fødselsdag! For jeg har simpelthen ALT hvad jeg overhovedet ku ønske mig! Men hårdt presset kan jeg måske godt lige ryste et par A-4 sider ønsker..

Og selvfølgelig har jeg da i dag fået en sund og velanrettet portion morgenmad! Klart da - for morgenmad er vigtigt og man er hvad man spiser! Damn, jeg ville ønske jeg ikke havde spist den flødebolle!

fredag den 13. januar 2012

Klogere, gladere og med solen i ryggen

Tænk, man ka blive så meget klogere af en facemapping.. Hyper og hypo - og nu med den sande formular som gerne skulle gøre mig både yngre og smukkere - i hvert fald på ydersiden!

Og jeg suger viden til mig som en svamp om særligt sensitive børn.. Og glæder mig til at kramme mit af slagsen med visheden om at jeg ku endnu bedre kan støtte hende..

Nu endda med en jobsamtale i kalenderen.. Og så skinner solen ind ad vinduet bag mig.. Der er lagt op til en skøn, skøn weekend!

Stilletid

Stillezone, kaffe, rejsetid! Jeg har lige sat mig i en tidslomme - og elsker det! For når den står på en times rejsetid - helt for mig selv, så er det om at nyde! Der sker tusind ting i mit liv for tiden, og der er alt for lidt tid til at få skrevet her.. For der er indlæg om ferie, om barn med briller og sårbarhed i ufattelige mængder, tandblegning, fantastiske mennesker, fødselsdage, forestående romantisk weekend og alle mulige øvlebøvlede ting, som suser rundt i hovedet, men så lidt tid til at få det ned på papir!

Men dagen i dag er reserveret til mig, min hud og lysten til at blive klogere på mit ældste barn! Den skønne Anette på Beautyspace.dk kastede nemlig en gratis facemapping efter sine faste læsere til jul - og jeg elsker den slags julegaver som kan indkasseres i januar! Ligesom jeg i oceaner af tid har glædet mig til seminariet om supersensitive børn - og som kommer netop ku, hvor jeg føler allermest, jeg har brug for værktøjer til at hjælpe min lille pige som har det så svært med de strenge krav i hverdagen..

Hurra for stillezoner! Og for at glæde sig over tid for sig selv.. Og for at glæde sig til at se familien igen om 9 timer, når de henter mig:-)

mandag den 9. januar 2012

Om a little wonder that works

For en million år siden skrev jeg noget om at kigge sig selv efter i sømmene.. Og omend det var en skræmmende oplevelse - sådan at få set sådan rigtig godt efter og opdage at ens hud godt ku trænge til en makeover af den seriøse slags, så var det en rigtig god oplevelse.. For den lille billige sag - Bio-Oil'en - den kan altså noget!

Så hvis du har strækmærker, ar eller pigmentforandringer, så er der altså hjælp at hente! Og helt ærligt - til den pris kan man jo næsten ikke gøre andet end at give det et shot! Hvis du har lyst til at læse mere om mine resultater, så kig lige ind forbi Jo! Det burde du egentlig gøre uanset hvad, for Jo ved mere end blot et par ting om skønhed! Og så laver hun de skønneste makeovers!! En makeover og et photoshoot i hendes hænder står højt på ønskesedlen her:-)

Og efter et rigtig fint resultat med Bio-Oil, har jeg faktisk fået blod på tanden.. Nu skal de pigmentforandringer fanderme ha baghjul!!! Joeh, man må rive sig engang imellem - så nu er der Prevage på hylden! Og med 61% med et positivt resultat indenfor 14 dage, så skulle der også være håb for mig...

Men den vender vi lige tilbage til på et tidspunkt..

mandag den 2. januar 2012

Home Sweet Home

Der er tanket op på energikontoen! Og endda nok til at vissent juletræ, grannåle og en endeløs stak vasketøj endnu ikke har fået mig ned med nakken!

Det har været en ganske vidunderlig ferie - med solfyldte dage, masser af mad, Pina Coladas og ingen pligter overhovedet! Glade børn, der har leget i poolen, spist is - uden at tælle hvor mange og som har opført sig så pænt, vi overhovedet kunne forestille os! Der har været et par dage med internetadgang på telefonen - men som på inden måde tog overhånd.. Der har været - omend få - øjeblikke til voksensnak.. Og der har været den skønneste udsigt over hav og solnedgang! Oh yes, det har været skønt!

Og for første gang nogensinde glædede jeg mig alligevel til at komme hjem - til pejsen, til hunden, til huset og til hverdagen! Og jeg smilte og glædede mig over kommentaren, der kom fra den fem-årige øgle i nat ved 3-tiden, da hun krøb op i dobbeltsengen: "Jeg elsker at være hjemme"..

Og nu tages der stille og roligt hul på det nye år! Som blir fantastisk! Det siger mavefornemmelsen! Og det der nye job ligger og venter - og jeg glæder mig til at tage hul på ansøgningerne, som allerede ligger og venter i baghovedet!

Godt Nytår!