onsdag den 13. juni 2012

Punktum, komma eller bare en tankestreg..

Jamen, helt ærligt.. Først var det bare et break fordi der skete 100 ting på samme tid, som krævede en hel masse fokus.. Dernæst blev det en mangel på ord, fordi hverdagen krævede at jeg lirede mindst en milliard ord af i løbet af en arbejdsdag, så kom vasketøjet, ungerne, sengetiden - alle de der ting, der skal passes i løbet af hverdagen - som så løb over i tvivl om, hvorvidt det egentlig var et punktum, et komma eller om jeg faktisk stadig havde tiden/lysten/ordene/overskuddet og alt det der.

Og så var jeg jo lige forbi hende den smukke - som vanligt naturligvis - fordi hun altid har noget på hjerte.. Et tip til det nye og hotte, en reminder om klassikeren, et spark i røven og nye lokkende ideer til ønskelisten. O

Nåmen - lige præcis i dag ramte hun lige helt ind i hjertet.. Fordi hun lige mindede om det der med Stenbukke.. Om at alting kun blir bedre.. Og jeg ved sgu da ikke om det i virkeligheden kun gælder for Stenbukke - men det gælder i hvert fald for Stenbukke! For sådan en er jeg - og det har aldrig rigtig været "ikke godt", men alligevel er det bare blevet meget bedre - og med fuld overbevisning i stemmen vil jeg så lige tilføje, at det er jeg helt overbevist om at det blir ved med - at blive bedre, I mean.

Og det er altså ikke kun på det ydre selvom holdningen er blevet mere rank, taljen slankere og ansigtet så meget mere fyldt med personlighed og karakter.. Og jo jo, jeg ved sgu da godt, at der er pigmentpletter, rynker og slap hud! For det er der jo.. Men der er bare mere liv i øjenene, mere kraft bag ordene, mere ro i sindet, overskud, energi og lyst til livet! Og da jeg i dag overhørte de der 20-something kolleger diskutere frygten for at ramme de 30 trak jeg sådan lidt på smilebåndet og tænkte, at de overhovedet ikke aner, hvad de taler om.. For det blir sgu bedre - også selvom jeg lige nu er landet det sted, hvor det føles som om det bare ikke blir meget bedre - på den gode måde, that is!

Og endnu engang blev man så mindet om at alt kan blive vendt op og ned på ingen tid! Og at det betyder mere at være omgivet af en fantastisk Mr. Mom/Nice Guy/Hottie, cool, kompetente og inspirerende kolleger, smukke, søde og helt indiskutabelt fantastiske børn, skønne og omsorgsfulde venner som er lige der ved siden af selvom der er alt for langt mellem de lange samtaler og kaffestunderne end at nå at få lagt det rene vasketøj på plads i det her kvartal!

Så jo jo, jeg lever stadig! Og jeg har det godt! Fantastisk faktisk! Ude i den virkelige verden! Og jeg summer stadig lige over det der med komma eller punktum eller hvad det nu blir.. Men der røg en tankestreg afsted! Og de allerbedste ønsker om en skøn, kærlighedsfyldt og forhåbentlig også solrig sommer:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar