fredag den 9. marts 2012

Hvor stor er lottopuljen i morgen?

Jeg skal så meget ha fingre i en lottokupon til i morgen - en af dem med gevinst, that is! For jeg er blevet ramt af sådan noget forårskuller-jeg-har-lyst-til-at-shoppe-for-vildt-og-jeg-mangler-bare-hundrede-ting..

For den spisestue der... Den driver mig nærmest til vanvid... Også selvom vi faktisk ikke bruger den særlig tit... Men det kommer vi jo helt sikkert til når den blir toptunet! Right?

For jeg har forelsket mig i et bord.. Har du set BoConcepts nye kollektion? Som er designet af Karim Rashid.. I like!


Bordet er et hit! Og kan blive monsterlangt! Stolene... Dem er jeg ikke så stor fan af! Men det er nok mest fordi jeg bare er stålsat på Eames!

Og jeg kan godt nøjes med en præmie der er lidt mindre end 18 millioner, hvis det er.. Bare der er nok til bordet, en 6-8 Eames stole, en ny lampe (Damn, what to choose?) og en juniorseng til yngsteøglen - fordi jeg er sikker på at hun holder op med at vågne hver nat omkring midnat for at kræve at komme ind i dobbeltsengen, hvis hun bare har det rigtige udstyr! Og når vi nu er i gang så måske bare en lille sjat lommepenge at brænde af på lidt tøj.. Foråret er om hjørnet jo - og det kalder altid(!!!) på fornyelse i garderoben - naturlov, you know!

1 kommentar:

  1. Lyder til at du lige ved, hvordan en ekstra gevisnt skal formøbles - det er vist det der hedder forårskuller - men hvor ville det være dejligt, hvis der lidt faldt en slat af.

    SvarSlet