tirsdag den 6. marts 2012

Spring fever

Der er så meget forår i luften!

Fuglene kvidrer, vintergækkerne pibler frem, solen er fremme og det lugter af gylle! Ja, det er virkelig ved at være forår derude..

Om det er aftalen med virkeligheden i næste uge, der gir et boost til overskuddet eller om det er stanken af gylle lugten af forår har jeg ikke helt luret af, men der er faktisk plus på kontoen igen! Og når så posten kommer og banker på for at overrække mig disse:


så er det altså svært ikke at smile! For de her små basserer to die for - og specielt når de kommer på fødderne af hende den lille humørbombe, som elsker sko! Tak til Filabel for at gøre dagen endnu bedre!


Og med forårsfornemmelser i luften blir der luftet ud, ryddet ud, ryddet op og gjort klar til den helt virkelige hverdag, som er på trapperne! Hvilket godt ku betyde at en tur i Ikea one of these days ikke er til at komme udenom.. Fordi nogen må mene, at vasketøjet lige burde blive sat på stand by - for hvorfor skulle ellers hele to vasketøjskurve miste hanken på to dage? Og strygebrættet der er gået i smadder.. Faktisk lurer jeg på om den med strygebrættet er et hint om at få den au pair fra Filippinerne? Siden strygebrættet nu har den perfekte højde til en på 152 cm!

1 kommentar:

  1. Mulighederne er mange - utroligt som ting har det med at gå i stykker når man mindst regne r med det - sååå IKEA er nok en god løsning. By the way, jeg har hjul på mit strygebræt incl højderegulering - måske du bør overveje dette i stedet for at blive en indpisker af en arbejdsgiver til en ung uforskyldt pige!

    Super søde børnesko til lillepigen - mega tuff.

    Pas godt på dig selv - og minimer katastroferne - be happy

    SvarSlet