onsdag den 21. december 2011

Dengang tilbage i oktober...

lignede det virkelig verdens bedste ide! I swear! Det gjorde det! Fordi der så kun var en enkelt lillebitte kuffert, som skulle med, hvilket jo var genialt, når der samtidig var tre trætte børn under armen..

Så shorts, sommerbluser, bikinier, nederdele, sommersko - ja, stort set hele sommergarderoben blev liggende i skabet.. I Tyr-fucking-kiet!!!! Og der ligger det jo godt - indtil engang i foråret vi kommer på de kanter igen!

MEN HVAD FANDEN TÆNKTE JEG PÅ???? Arrrhhhmen, forfandengalemigdanogetpis! Så nu sidder jeg her med en ynkelig bikini (som jeg kunne passe for 3 børn og 7 år siden - og som jeg iøvrigt aldrig har haft nogen intentioner om at komme i igen), et par sandaler, som er et nummer for små (og som klart burde være afleveret i genbrugsbiksen) og intet - som i absolut intet - at tage på når nu den står på 25 grader og 85% chance for sol i næste uge!

Note to self: næste gang du får en god ide, så fører du den ikke - og jeg gentager IKKE ud i livet! Medmindre indkøb af ny garderobe venter forude...

1 kommentar:

  1. Seriøst, det var da det mindste problem - sandaler og bikini kan du købe i Tyrkiet eller i lufthavnen - lad det være julegaver til dig selv.

    Halloooo, så sævrt behøver du nu heller ikke at gøre det for dig selv.

    God tur.

    SvarSlet