onsdag den 21. december 2011

Still alive

Der har da vist godt nok været stille her.. DET har der så ikke været i mit hoved!

I går lå jeg så der med røven i vejret og en grangren i øret, alt imens jeg kæmpede med at få spændt juletræsfoden og jeg brugte timer (ja ja, måske ikke flere timer, men you know what I mean..) på at få juletræskæderne filtret ud.. Så nu ved jeg hvad nisserne laver deroppe på loftet hele sommeren.. De triller juletræskæder så de til forveksling ligner garnnøgler! Og under al den her ståhej hørte jeg kun en høj, skinger stemme inde i hovedet: "Gi nu op, drop den jul, pis være med det, smid træet uuud, drop det, giii nu oooop!"

Og da jeg vovede mig ud i byen for at panikshoppe julegaver, blev stemmen ganske enkelt så skinger, at jeg overhovedet ikke forstod ordene..

Men ved I hvad? Gu gav jeg da ikke op! Julegaverne er købt og pakket ind, træet står lige(!), er pyntet og anden er bestilt! Sgu!

Det blir jul! Jo, det gør! Om jeg så blir færdig til det ferie der - det er jeg ikke sikker på.. Men julestemning - DET har vi!

2 kommentarer:

 1. Fem minutter i bar arm - det er det man kalder totalt overskudsagtig man er vel en Super-Mutant af en Quinde :-D

  Har lukket ned for i år - og kan med "skam" meddele at der kommer ikke stort juletræ her i år - dertil har der været for meget andet - har prioriteret at male stuen i stedet - det er mit SNEHVIDE juletræ i år. Og valget er bestemt ikke fortrudt. Det nye år kan bare komme an :-D

  Altså god jul, god rejse og et lækkerbrunt nytår. Held og lykke med ansøgningerne.

  Mille

  SvarSlet
 2. Tak Mille - og i lige måde:-) Skønt som tingene alligevel altid falder i hak! Og tillykke med det hvide! Den slags gør altid underværker - specielt på de mørke dage i vinteren!
  Dorthe

  SvarSlet