torsdag den 22. december 2011

Silent night, holy night

Julefreden er ved at sænke sig! Nu blot tilbage at fikse julemiddag til Oldefar og pakke kufferten (inkl. nyindkøbt bikini) inden den står på rolig, afslappet og hyggelig jul i det lille hjem!

Og jeg glæder mig! I stor kontrast til julen som den var før i tiden.. For der er dømt kvalitetstid, Vildkat ved spisebordet, besøg fra julemanden, ild i pejsen og pyjamasparty så snart ungerne er kommet i seng!

Det har været en hektisk og dyr december, men den sidste uge af 2011 blir simpelthen den mest afslappede, rolige og idylliske uge nogensinde! Det har jeg bestemt - og sådan blir det! At der så fortsat lige er et par detaljer omkring noget transport til lufthavnen og truslen om at polisen dukker op for at klippe pladerne på en bil, der burde være synet for et par måneder øjeblik siden - DET taler vi ikke ret meget om.. Den slags detaljer er simpelthen for små til at bekymre sig..

Endnu er det ikke helt på plads om pc'en ryger med i kufferten.. Mr Nice Guy og jeg er måske ikke helt enige på det punkt og har endnu ikke turde at bringe det på banen, så hvorvidt det faktisk er ved at være slut for i år, står indtil videre hen i det uvisse..

Såååå - Glædelig Jul og Godt Nytår! Pas på fyrværkeriet, lille Danmark og jeres kære:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar