onsdag den 29. februar 2012

Rusmidler - ja tak!

Gårsdagens narkoserus har fortaget sig.. Om verdens længste dag fik en ende! For når man ligger der iført de der charmerende hospitalstrusserunderbukser og matchende skjorte påtrykt "tilhører Berendsen", så er det altså lige før at minutterne føles som timer! Og man egentlig allerhelst bare vil høre den der rolige anæstesi-stemme sige noget med tre minutter, dyb søvn, palmestrande og godnat.. Er det mon helt normalt at være tæt på elske de der tre minutter med iltmasken for munden inden armen begynder at snurre og øjenlågene bare blir tunge? Sorry, men I like! Much!

Til gengæld er det bare ikke fedt at vågne op til stram sygeplejerske på opvågningen, som faktisk ikke ligner en, der gider at servere ostemadder og kold saftevand! Så en tør ostebolle, to glas saftevand og en tissetur senere sad jeg i en taxa hjem - og kunne klokken 1 kysse mand og børn godnat!

Og overvejer så om ikke det er passende at udskifte narkosen med en flaske boblevand i dag.. Fordi der fra 15/3 står voksenkontakt og flere penge på kontoen på programmet! Og noget med at komme ud i den virkelige verden iført headset, sælgerstemme og viden om noget solcelle- og bredbånds-noget..

Oh yes, jeg takker for at den 29/2 findes i år! For tænk nu, hvis der kun havde været 28 dage i måneden, så var chancen måske forpasset..

Det er så meget onsdag i dag! Af den gode slags! Og med et par timer på sofaen, chokolade (jeg er jo for fanden da nødt til at få fyldt på efter et helt døgns faste, ikke..) og noget fejring i sigte, så er jeg helt i topform igen! YAY! Og har du forresten lige lyttet derude? Altså derude, hvor fuglene kvidrer for vildt - og det begynder at lugte af forår! Mer YAY!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar