mandag den 17. oktober 2011

Tanker om en sovesal #2

For noget der ligner en evighed siden gjorde jeg mig tanker om samsovning... Og dengang valgte Mr Nice Guy og jeg at gøre alvor om snakken - og parkerede et par madrasser på gulvet i vores soveværelse.

Madrasserne blir jævnligt brugt af vores to store tøser, når de midt-nat vågner op og trænger til nærhed.. Specielt vores ældste har det med at komme tøffende hen omkring midnat for så at kravle ind mellem os.. Men ender med at blive parkeret på madrassen på gulvet, da hun ellers har det med at lægge sig på tværs af sengen:-) Believe me, søvn med en fire-årigs tæer i ansigtet kan selv med den bedste vilje ikke kaldes søvn!

Nu er sovesalen så blevet udbygget en smule.. For sandelig om ikke der er kommet en rejseseng til.. Det gik ellers lige så fint med mindsteøglen, der sov igennem! Men så var der en kindtand på vej.. Og så kindbasse nummer to, tre og fire! Og vi kan efterhånden stille uret efter hende - 22:15, 02:19 og igen lige lidt i fem..

Thumbs up for samsovning - og store soveværelser, hvor der er plads til sengepladser til fem! Også selvom jeg faktisk få gange har overvejet at smutte ind på et af børneværelserne for at få lov at sove.. Hele natten.. Uden tæer, albuer og knæ over det hele:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar