onsdag den 21. september 2011

Om at få skuldrene ned på plads

Det har været en fantastisk weekend - og hele familien kom så langt ned i gear, at vi ganske rigtig skriver onsdag før jeg overhovedet har overvejet at få pc'en startet op igen:-) Utroligt som en smule solskin og nogle fridage kan få skuldrene ned, hvor de burde være hele tiden og selv de permanente panderynker er blevet en smule mere afslappede!

Torsdag eftermiddag satte vi os på flyet til Sunny Kemer - og sunny, det var det! Temperaturen lå om dagen jævnt mellem 38-42 grader og om natten sneg den sig lige ned omkring de 28.. Oh joy! Det mest energikrævende, vi foretog os, var indsmøringen i faktor 35 og 50 - for ellers stod den udelukkende på hygge i poolen, det meste af en hel dag på stranden, et smut på legepladsen og masser af is!

Der var ingen forstyrrende telefoner, ingen pc der stod og summede og ingenting - absolut ingenting - vi skulle nå! Og det var præcis, hvad hele familien havde brug for!

Og efter vi natten til mandag igen er tilbage i det pivkolde Danmark er det for alvor gået op for mig, hvor skønt det har været at være væk, få hverdagen på afstand og ikke mindst at være sammen med familien uden forstyrrelser. Og hvor er det dog dejligt at blive mindet om hvor skøn en familie, man har.. Ikke at jeg sådan havde glemt det, men det sætter altså tingene i perspektiv, når man sådan får muligheden for at trække stikket ud og bare sætte pris på at være sammen!

Faktisk har vi nydt det så meget, at beslutningen er truffet! Vi gør det igen! Det der med at trække stikket helt og aldeles! Og det er vel egentlig fair nok at glæde sig til jul selvom der stadig er tre måneder til? For den der gode ide, jeg fik for en rum tid siden - den er solgt så godt ind, at den nu er et faktum!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar