mandag den 12. september 2011

Om revanche og solbrændte baller

Der var jo en sommerferie, der gik fløjten for en regnfuld sommers tid siden.. Eller i hvert fald blev kortet af til noget så ynkeligt, at det end ikke med den bedste vilje ville ku kaldes en sommerferie..

Men det skal være løgn! Fanme om den ferie ska ha det sidste ord! Så nu pisser vi afsted! Torsdag eftermiddag, du! Med eller uden prinser og eks-prinsesse på flyet, engelske rengøringskoner i nabolejligheden og bortkomne tegnebøger - den står på kvalitid under den bagende sol i Tyrkiet! Og det er tætpakket program - for der skal bades, bygges strandslotte, shoppes, spises is, solbades og slappes af! Indtil vi atter sætter kursen mod lufthavnen søndag eftermiddag.. Ja, søndag! Som i fire (4!) dage efter udrejse.. Man må ta hvad man kan få når det kommer til ferie her i familien:-) Ironisk nok med en mand i charterbranchen.. Men glæder man sig? Jep! Gør det noget, at det kun er fire dage? Næ! For ferie er ferie, og 30 grader og sol fra en skyfri himmel i september - det sparker altså røv!

Og fordi der dømt 100% familietid blir det minus nettid! For første gang i.. Ever! Ikke nemt, men det blir ikke mig der kommer til at bryde den aftale! Og garanteret heller ikke mig, det blir sværest for:-)

Men når jeg er tilbage - med solbrændte baller, skal jeg nok underholde med et par billeder af blå himmel og bare tæer i sandet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar