mandag den 25. juli 2011

Var der nogen der sagde fest?

Slap da lige af, det blir en festlig august!!

Vi lægger lige ud med mellemøglens 3 års fødselsdag.. Og enhver der har døtre ved jo, at en 3 års fødselsdag faktisk er en temmelig big deal!! Som skal fejres med et hav af gaver og et meget stort udvalg af forskellige kager.. 

Og yngsten blir 1 år, hvilket jo om muligt er endnu større!! For det er jo den første fødselsdag (som fødselsdagsbarnet selv er helt og ganske lige ligeglad med - så længe der er kage) - men som betyder helt enormt meget for forældrene og ikke mindst de to storesøstre!!
En 18 års fødselsdag - så blir det ikke meget større og vigtigere! For det er jo noget med at blive voksen og følsom, at kunne stemme til næste valg og med at være i gang med noget kørekort!

Når man blir 30, så er man vel egentlig ved at være sådan rigtig voksen! Hvilket jo helt klart kalder på en fest for alvor! 

Rejsegilde er det man gør, hvis man bygger hus, men hvis man nu køber sig et færdigt legehus, der er blevet både malet, indrettet og dekoreret, så holder man vel en indflytterfest.. Af den slags med både lagkage, rød sodavand, sol og gyngeture!

Og når nu man alligevel er i gang med alle festlighederne, så napper man lige et par George Michael koncerter, ikke? Bare fordi det er august - og fordi han nu lige er i nærheden! Og nej, vi taler ikke en - men faktisk hele to koncerter! Fordi man var frisk og fik købt sig billetter til den ene - og det så faktisk viser sig at man lige skal arbejde et par timer og så ligeså godt kan ta en koncert mere med, når man nu er der!

Og så kan man vel egentlig godt glæde sig over at det faktisk først er til september, man for alvor starter på arbejde! For med fester, gaveindkøb, forberedelser og oprydning kommer man nok ikke helt til at kede sig:-)







Ingen kommentarer:

Send en kommentar