fredag den 9. september 2011

Om at se sig selv efter i sømmene

Er altså ikke det, jeg bruger allermest tid på! For det er faktisk ret sørgeligt.. Det her med at kigge sig selv efter i sømmene.. Lidt lissom en gammel bil - man ved godt at der er kommet ridser i lakken og at rusten breder sig.. Alligevel overraskes man nogle gange over hvor slemt det står til, når man så står der i bilgraven med mekanikeren!
Fååååt, det er slemt! Slemmere end slemt faktisk!
Altså, rynkerne i panden - dem har jeg lissom fundet lidt fred med.. For jeg har sgu ikke nosser til at lade en Botox-fyldt nål nærme sig! For tænk nu, hvis jeg fik et af de der stenansigter, der slet ikke bevæger sig, når jeg taler.. Så jeg bilder mig lidt ind, at det bare er charmerende - at mit ansigt snakker med, når jeg fortæller røverhistorier! Og arret over overlæben, som stammer fra en ske (ja, en ske!!) som blev kastet efter mig engang i tidernes morgen - nå ja, det er sgu da en meget sjov historie!
Men så er der de ting, som overhovedet ikke snakker med - i hvert fald ikke på den gode måde! Og som udelukkende vidner om nogle graviditeter og en fortid med lidt for mange solstråler og lidt for lidt solfaktor! Hvis nu bare 90'erne havde været lidt mere inspirerede af storskyggede hatte a la Borte med blæsten, så havde alting garanteret set anderledes ud.. Men det gør det altså ikke!

I forrige uge gjorde jeg det så! Kiggede efter i sømmene! Og jeg græmmede mig, tudede faktisk en lillebitte smule over det og gav mig selv nogle mentale skideballer - måske sådan lige en 10-20 år for sent, men anyways..

Væk er de charmerende fregner - som nu er erstattet af pigmentpletter og plamager i massevis.. Og det er altså tid at sætte ind!

Jo søgte gæstebloggere/testpersoner til Bio-Oil, som er på vej ind på det danske marked.. Olien har vundet et hav af priser og skulle være noget nær et vidundermiddel når det kommer til behandling mod ar og strækmærker! Og skønne Jo udvalgte mig som en af de tre testere! Og jeg krydser fingre, smører og holder øje, gør jeg! Ja, nu blir der faktisk kigget efter i sømmene hele tiden! Så hold øje med Jo's blog - anmeldelserne postes til december!

Endnu er der kun gået en uge siden jeg startede med Bio-Oil - og jeg har virkelig høje forventninger! Og helt ærligt... Det kan vist kun blive bedre, ikke...


3 kommentarer:

  1. Lyder spændende - håber det virker for dig - men alderen kan man ikke gør noget ved - men egenomsorg er vejen frem :-D

    SvarSlet
  2. Hvordan er det gået med Bio-Oil? Virker det? :-)

    SvarSlet
  3. Ja, det er jo faktisk lidt spændende, ikke... Og jeg vil helst ikke røbe for meget, da jeg ved at der i løbet af ganske kort tid lander et indlæg hos Jo omkring testen af Bio-Oil.. Der er smurt og smurt! Og naturligvis også taget nogle før og efter billeder:-)
    Jeg tør godt røbe, at det virker - men detaljerne vil jeg tie med indtil indlægget hos Jo lander:-) Jeg smider dog en follow-up her også!
    Og tak fordi du spørger:-)
    Kh Dorthe

    SvarSlet