torsdag den 30. juni 2011

En kælling får paranoia

Nå men øh, ta den! Kælling...

Forestil dig lige flg. scenarie: Du sidder i hyggeligt selskab, vino i glasset, måske en anelse bedugget - og så siger kvinden ved siden af dig: "Hold nu kæft, din mand er sgu da den største idiot, jeg har mødt".. Øh hvad? 
Nej, det er så ikke sket for mig.. Men hvis det gjorde, så tror jeg da nok lige, at jeg ville puste mig en anelse op og kræve en forklaring.. Men det sker vel egentlig heller ikke sådan særlig ofte, gør det? For vi kvinder har jo lært at hvis vi ikke har noget godt at sige, så skal vi holde vores kæft! Men lærer mænd det? Har deres mødre glemt at fortælle dem det eller har de bare glemt det i mellemtiden? Mon?

Men faktisk skete det for Mr. Nice Guy for et par uger siden.. Altså han fik ikke at vide at hans mand var en idiot.. Men at hans kone var en kælling.. Og konen - eller skulle vi sige kællingen - det er jo så mig! Say whaaat?

Aiiijjjmen, helt ærligt.. Nu kan man sgu da heller ikke sende manden ud i byen længere uden han kommer hjem med sån en sviner.. Hva fanden sker der for det? Helt ærligt.. Og min første tanke er bare at ham den anden fyr - han er sgu da en pik! Ja - og en uopdragen en af slagsen endda! For hvad ved han da om det? Ikke en skid, skal jeg sige dig! 
Og så blev jeg ked af det.. For er jeg da det? En kælling... Og synes de nu allesammen det?  Og paranoiaen ramte mig med en sidevind, der slog mig omkuld! For hvis de nu allesammen synes jeg er en kælling, så er jeg jo nok en kælling.. Og det har jeg sgu da ikke lyst til at være! 

Argh, pis mig i øret! Gu er jeg da en kælling! Men sgu da ikke hele tiden.. Kun engang imellem.. 

Men hvis du skal kalde nogens kæreste/kone/mand/mor/nabo for en kælling, gider du så ikke lige at sørge for at ha noget at ha det i? Og helst mere end bare en enkelt kommentar (som faktisk var sagt i sjov - ja, i SJOW! - hvilket Mr. Nice Guy faktisk ikke var i tvivl om... -Køb en humor, for fanden da!)

2 kommentarer:

  1. Mænd tænker med to hoveder - den ene mere end det andet. Og måske er du en "kælling", forstået på den fede måde: Du tør sige fra og finder dig ikke i ret meget. Sådanne ting bemærker mænd, måske endog på en høvisk måde og ud kommer det som regel, hvadenter det er ment i sjov eller ramme alvor.

    Keep smiling

    Klem Mille

    SvarSlet
  2. Mille - tak for din kommentar:-) Og jo, du har jo ret! Og heldigvis preller sådanne kommentarer jo af igen - før eller siden..

    SvarSlet